FANDOM


Helló! Ha erre tévedtél a főoldalon láthattad mi is ez az oldal és miért van ez itt... Egy nem annyira hosszú történetet mesélek 3 éves koromtól egészen mái napig... tudni szeretnéd mivé vált ez az oldalt és ez az egész amit mesélek? Elmondom!

Egy történet Csárli Békuról és a többi dolgokról

Ez az egész dolog 3 éves koromban jött be... mikor kaptam a rokonaimtól 2 békát (feltételezéseim szerint volt egy harmadik is) és az egyiket elneveztem Csárli Békunak (akinek a jobb szeme fehér volt fellül és alatta fekete.) a másikat Békunak (Akinek teljesen feketék a szemei) És elképzeltem magamnak emberként őket... Valójában nem békák hanem ők is emberek.

A név kijötte: Csárli (Charlie) Béku = Béka az a leváltása u-ra.

Az Én teóriám: Ha az én feltételezésem szerint is volt talán de talán még egy béka akkor azt elneveztem Béku Békunak... de ez szintén más...

I.Fejezet: Egy név teljes kijötte.

A név innen jött ahogyan leírtam: "A név kijötte: Csárli (Charlie) Béku = Béka az a leváltása u-ra." A név fejlődött tovább és már elérte az Arany Generátor nevet... Nem... nem aranyat generál... ettől kímélj meg engem! Ez a név más... de amúgy is egészen fura a név de hát miért? Aranyat generál nem innen kapta a nevét... tök véletlen jött ez a név... De 2014-ben fejlődött tovább és elérte a "Duerre" másik vezetéknevet. A többi teljes fejlődött nevet alatta fogom megmutatni!

II.Fejezet: Ahogyan a család növekedett...

A család mint ahogy tudtad az Arany Generátor vezetéknevet viseli. Ez tovább fejlődött. De azért is be lehet nézni miért is lett egyátalán több tagú családja. Mert lett ám. Sok. De ebbe is lejjebb mennék. De hát ezután is elhatároztam hogy a nevet a Duerre háta mögé rakom egy angol névvel... és innen fognak majd jönni a kitalált történelmek.

III.Fejezet: Sorozatból és filmből más és más dolgok következnek be.

Amint fejlődött a képzeletem ezzel kapcsolatban még ki is találtam egy saját sorozatot Csárli Békuéknak... amit Csárli Béku És Békunak hívnak... még mindig képzelem... a 9.évad-nál tart... hogy igazi... Nem... az lenne a jó... de sajnos nem. De hát ott voltak a filmek is! Hiszen sok filmet találtam ki még kis gyerekként... Először volt a Csárli Béku És Béku Legendája és a Csárli Béku És Béku Izmucska Világvége avagy a Hólavina világvége. De hát a többi már jóval sok jött...

Valsz. 2006-2007-2008-2014 Érdeklődés I: A Családtagok

Sok családtag jött be a képbe... különösen két Rokon az egyik az Ezüst Generátor Család és az łĐĐÄÄ család (Idáá) ezután kitaláltam hogy sokszoródjon ez a családi ág. Elhatároztam hogy lesz Emeráld Generátor stb...

Csárli Béku és a változások...

Kérem szépen sokat változtattam azon a dolgon hogy kik lesznek mindig Csárli Béku és Béku (Ma már nem hanem mostanra Maisie (Felesége és testvére is) Kutyuli, Diána és Mais (Aki szintén ugyanaz mint Csárli Béku és Maisie csak az az egyetlen hogy direkt lett a beceneve Mais. Hogy meglehessen különböztetni az egyiket a másiktól!)

Csárli Béku, Béku

Csárli Béku, Béku, Selena (Nem gomez ő is testvér mint már mondtam...)

Csárli Béku, Béku, Hayley

Csárli Béku, Kutyuli (Béku lecserélve!)

Csárli Béku, Kutyuli, Emma (Akkoriban képzeltem hogy Csárli Béku csaja.)

Csárli Béku, Kutyuli, Diána (Sokáig tartott majd Diára is kitérek.)

Csárli Béku, Maisie, Kutyuli, Diána, Mais (Mostanra már ez marad meg és kész!)

IV.Fejezet: Mi van a mai napig? Mi is változott itten?

Diána (És Diánna... tán...) - Diát egy osztálytársamról ábrázoltam... az én tulajdonságaimmal megfűzerezve... Diát eredetileg Dudomána Diánának hívták... és... volt egy testvére akit Dudomána Diánnának hívank ne hogy össze legyen ez a név is összekeverve... Fúh... változott aztán hogy bele megy ikertestvérnek.. Diánna is de ő... hát őőő... bocsi gondolkozási idő... Ja igen! Eredetileg ők 12 évesek... Diána inkább idősebb 1 évvel Diánnánál... Tehát Diána 12-13 és Diánna meg 11-12 éves. Ja... Lehetne ennél több? Aztán felkerekítettem olyan 19-re. Most Dia 20 éves. Diánna meg még MINDIG EGY KIBASZOTT KIS GYEREK! Avagy 12-13 éves... vagy több? Nem. De Dia tovább ment az évek felmenetelével. Előbb 12 volt aztán 15-16 lett aztán 17... aztán nem is tudom... 18? aztán 19 lett és ahogyan elmúlt a 2015.November.27-ei születésnap hát most már 20 éves. Érted? ÉRTED?! okés érted.

Jenna Coleman = Jenna Louise Emeráld Generátor, Isaac Hampstead Wright = Isaac Hampstead Emeráld Generátor, stb...