FANDOM


„"Amikor az idő eljön, a clónok ott lesznek.".”
Csárli Béku mondata és a regénysorozat főmondata


Csárli Béku Ian Duerre Arany Generátor Protagonista avagy főszereplő a Csárli Béku És Béku És a képzelet világa regény sorozatnak. A 4 főszereplő Maisie, Kutyuli, Dia és Mais ők pedig is főszereplők de ő náluk nem láthatunk betekintéseket csak ritkán. Mivel a betekintések majdnem mind Csárli Béku szemszögénél jelenik meg. 20 éves, de ez nem az időgép hibája hanem ez benne van a való életben is (Az én dimenzióm.) ami azt  jelenti hogy a fordított kor meghatározás jelenik meg. Ami azt jelenti hogy kronológiailag 25 éves lenne de valójában 20 éves. Mert a való életben néhányszor vannak olyan időmegállások amik nem szószerint vannak hanem azok úgy működnek hogy ha eltelik egy 10 év és valaki 30 éves akkor még mindig az marad aztán majd 1 év múlva lesz 31 kb. Ezt Korgéppel lehet meghatározni amit Csárli Békuék találtak fel.

Az időgép ami a képzelet világában okozta azokat a fegyvereket amik a való életben nem léteznének, tulajdonképpen Csárli Békuék készítették el először az első időgépet 1997-körül. létezik egy második Időgép is de csak az tartaléknak az Arany Generátor ház alatt lévő bunkernél található meg.

Személyiség

Csárli Béku egy bátor, kedves és vicces és gyilkolásra és bosszúra szomjazó személy. Akár csak mind a 4 ikertestvére. A gyilkolási és bosszúra vágyódó személyisége abban rejlik amikor még régebben az időgépnél először elkészült a képzelet világa (Visszatekintés avagy Visszaemlékezés lásd: Csárli Béku És Béku És a képzelet világa! 8: 54.Fejezet: Egy a többi közül.) Akkor mikor már minden meg volt Csárli Békuék miután visszatértek a világot megnézték és bejutottak de egyszerüen egy vírus avagy gonosz fájl megszállta és ez által lett okozva ez az egész gonoszság. Hogy ki okozta? Egy Hayley clón. Ami lehetséges hogy meg is lett ölve de Csárli Békunak régebben annyi volt a vágya hogy kijusson ebből a világból... egészen az első résztől a harmadik részig. Ez már változott... A negyedik résztől mái részekig annyi a vágya hogy kijavítsa a világot és egy jót szórakozzon majd. Ha meg tudja azt majd tenni...

A képzelet világa elött.

A képzelet világa után-közben.

Megölt személyek

1-Hayley (1.részben.)

Diánána (2,3 részben.) Panka (4,5,6,7 részben.)

Éva (4,5,6,7 részben.)

Sok számú clónok.

Kapcsolatok