FANDOM


"Csárli Béku És Béku: Végveszélyben!!!" filmje Június.20-án jelenik meg. Elérhetősége Magyarország,Románia és Szlovákia. Premiere Június.9-én jelenik meg!

Története

10 Órás a film eszerint csak hétvégéken vagy szüneteken lehet megnézni!!!

1.Fejezet - Egy csendes, átlagos nap!

A Történet onnan kezdödik mint hogy 2 hónappal ezelött hogy az 1000-dik (Már 1 lesz belölle) Hayley Clón meghalt a lövéstől és bezárta a holttestet Csárli Béku top 20 pincéjébe. De csak ezután feléled máshol és a holtest csak belek. Ezután Csárli Békuék azután bemutatja az egész szereplőnek hogy milyen hatást fognak szerezni azok a dolgok amikor megakarja valaki ölni a családot. Csakhogy ezután értesíti a CIA Csárli Békut hogy 1-Hayley Clón elszökött és Egy atollon kötött ki. Ezután miután az egyik részben Csárli Béku meg mondta hogy van egy sziget itt Baján és ott élnek a clónok. Csakhogy ezután kezd el aggódni családjáért és ezután pedig egy kép érkezik Csárli Békutól hogy az anyja egy székre van kötözve és ha nem csinál valamit megöli őt.

2.Fejezet - Titokban a család!

Csakhogy ezután miután az értesítés jött Csárli Béku addig mindent elmesél családjának azt a történetet mi volt vele előéletében és mi van most. Ezután kezdenek támadni a Szelina és Melánia robotok és ezt a az őrületet ki fogja-e megnyerni azt valaki megfogja mondani!!!

3.Fejezet - Titokban Mint Az Illuminati!!!

Már most is többek közt előjön Gones Freeman aki meghalt a sorozatban szóval ő is hazugságban volt... De ezután pedig mindenki Bajához veszi az irányt. De ezután Csárli Béku elkezdi a családdal a beszélést és azt tervezi Csárli Béku és a család hogy Máltába költöznek úgy 1 hónapra.

4.Fejezet - Zomborban...

Miután a megbeszélés megvolt nekik elhatározta Csárli Béku hogy eltakarodik a Magyar határról. Ez be is teljesül mielött elmennének sok mindent felkészítenek és 1 hétre Zomborban maradnak. Ezután a terv módosul csak 1 órát maradnak és ezután mennek vissza de miután az úton haladnak valami (Vagy valaki) felrobbantja őket. Ezután pedig visszaúton veszik az irányt mielött Csárli Béku rájön hogy nemmás aki rálött az: 55-Hayley Clón.

5.Fejezet - A Clónok Érkezése!

Csárli Békuék egy térképet terítenek le miközben Hayley és Kutyuli is tart velük eközben a Clónok egy támadást és egy tervet kezdenek ki Most pontosabban Washingtonban szállanak egy földalatti bázisban ahol senki sem találja meg ezt. És Csárli Békuék már ... hol is vannak? hát lyonban Franciaország egyik városában. És tervezik azt hogyan jussanak vissza hazájukba és városukba. 

6.Fejezet - Úton!

Csárli Békuék már úton vannak csak annyi a dolog hogy valaki elfogja őket gáz,spré és elaltatás és ő az 55-Hayley. Na már csak az kellett hogy Csárli Békut és Béku kihallgassák de Kutyulit is csak sajnos Hayley csak Levan kötözve és a szájára pedig ragasztó van rakva és a széek ülve van lekötözve. Ezután pedig Csárli Béku és testvérei megszöknek A táborból (a kínzó táborból) Ezután térnek Bécsbe és ezután Zalagerszegbe. "De csak a harc még most kezdődik!!! :)".

7.Fejezet - Tarts Ki!

Ezután Csárli Békuék hazaérkeztek és még mindig béke és nyugalom de hamarosan bemegy és az egész családot látja Arany Generátortól Ezüst Generátorig és még a Mellékszereplők is ideérkeztek. EZután megin Beszéfet mond saját házában és ezután egy néma csend tereli a szót miután kimennek a többiek és meglátják hogy megin azok a rohadt Clónok vannak ott és a többiek pedig egy kiabálást hallanak ami így hangzik: "TÁMADÁÁÁS!!!" és már támadnak is De ezután megin eltűnik az a rohadt Clón és Emmát és Hayleyt is elrabolják de ezután pedig Csárli Béku nem mást keresi mint: Az anyját! és kedvesét és a legkedveltebb hugát!

8.Fejezet - Anya! 

Miután megérkeztek megin az a füstrobbantó és ezután megint eltűnik Hayley ls Emma mint ahogy kellett. Ezután pedig Csárli Béku és Békuék meglátják Anyjukat kötözve  Hayley és Emma. Ahol SZELINA!!! van ott. Csárli Béku megakarja menteni anyját közben Apja is harcol. Eközben Meglövi Szelinát mellkason 2-ször és Anyját kiszabadítja. Csak még most jön a Feeling! 1-Hayley Egy Kastélyon van ahol megin az a ház ahol 2-Kerris lakik. Ezután arra terelik a szót hogy anya és apa összefog és valami tervet eszel ki. De a harc még mondig ott folyik ahol kell!!!.

9.Fejezet - Megöllek!!!

Csárli Béku Elmegy és felkeresi megint Kornélt de ezután megy az hogy orbán és Zsigó megérkezik és megakadályozzák Csárli Békut miközben azt is tudják nagyon nagy barátjuk 1-Hayley Clón. De csak azután jön az a perc mikor Orbán és Zsigó meghal! Ezután már Csárli Béku elmegy megkeresi Hayleyt Kutyulit és elmennek. És azután pedig egy robot állja meg az utat ami hasonlít a Wolfenstein Return To The Castle c. Játékában. Ezután Csárli Béku Magához hívja az ősapját és ő megöli. Ezután ő is meghal és Csárli Béku oda a házhoz veszi. Az irányt.

10.Fejezet - Végjáték.

Csárli Béku... Felmegy a házba betöri TNT-vel és elmegy felfelé oda ahova mindig is kívánt. Ezután meglátja A mindig is látott Clónokat és ezután pedig látja a jó Clónt is aki elmesélte hogy ő nem clón de a jelenben igen. Azért is lelövi mindegyiket És Ezután Csárli Béku Már Legfontosabbnnak tartott dolgát elveszi Mint ahogy Békunak és Kutyulinak is: Emmát Ellie-t és Rhianna-t. Ezután pedig Csárli Béku Nagy lövéssel befejezi ezt és Minden felrobban... -_- .... = = = = És minden visszaáll és béke lesz! Megjegyzés: Csárli Béku elviszi az élő clónt a CIa-nak azután pedig az 51-es bázishoz kerül hogy megtörténjen mi is ez a clón. A Clónok szigete pedig megbékél.

2014-04-11 171115

Ez a "Csárli Béku És Béku: Végveszélyben" c. FIlmében a térkép ahol Csárli Béku mutatja be hogyan fognak hazatérni.