FANDOM


Bulevarddddd570

Itt a "Walk Of Frame"-en Voltak Csárli békuék akik elsőként zenéket énekeltek a bandában. (Ez volt az a hely ahol Csárli Békuék bemutathatták a zenéiket).

Csárli Béku És Béku The Band (A Banda) Angolul: Charlie Beku And Beku The Band. A Banda pop,rock,pop rock zenéket adtak elő még minden elött.

A Történet.

Csárli Béku És Béku. Mielött már megalapították a Csárli Béku És Béku TV Stúdiót ezután lépett be a képbe azok a személyek akik ott voltak a bandában (Vagyis szerepeltek és benne voltak) Azután lettek olyan emberek kik szerepeltek ebben a bandába. Csárli Béku És Béku azért akarták elnevezni Csárli Béku És Béku The Band-nek mert a banda volt nekik a jelképük. Ezután pedig bekerültek a banda tagjai. Ezután 1994-ben előadták az első zenét a Feel so good!-ot. Ezután pedig magyarul is megjelent egy zene de az már nem volt többet olyan zene ami magyar vagy angol is lehetett. De mi történt ezután? Hát valami felrobbant a bandán és kiszálltak. De mindig is emlékezni fogunk arra a napra amikor ezt a bandát alapították és tönkrement. Ezután pedig már a banda utódja lett: A Paramore Real!. ITT A VÉGE!

Informácók

Neve: Magyarul Csárli Béku És Béku A Banda. Angolul Charlie Beku And Beku The Band. És egybe Csárli Béku És Béku The Band.

Eredet/Származás: Los Angeles US Walk Of Frame Vitatott: Baja Magyarország.

Aktív Évek: 1994-1998.

Műfaj: Pop,Pop rock,Rock,House music.

Kiadó: Sony Music.

(Volt) Tagok: Csárli Béku,Béku,Selena.Jennifer,Katy,Johnny Depp.

Alapítás: 1994.

Megszünés: 1998.

Oka: Kiléptek a bandából.

Előd: Nem volt...

Utód: Paramore Real.