FANDOM


Azt mondják többes szóbeszédjárás szerint hogy az idei Magyar Comic-Con-on (Októbet 19.) Azt mondta Csárli Béku hogy egy Spin-Off Sorozatot készít el. De Csárli Béku lehetséges de a Comic-Con után jöttek emberek százai és elkezdték kérdezni hogy lesz még egy. Azt mondta: " - Lesz kettő is! " Szóval nem tudjuk de ha kettő lesz beszarhat egész Magyarország ha 2 is lesz de még nem tudjuk. Azt mondta 2015-ben lesz terve a 2 sorozatra.

Az Első Kérdés: Miért?

Csárli Béku Azért akar egy Spin-Off Sorozatot mert már sok sok rész vlt és a részek többsége már unalmassá válik ha újra nézik. Ezért gondolta új sorozat lesz de miután az úgy nevezetes volt Spin-Off sorozat a Csárli Béku És Béku New Yorkban 1-2 Évad-ja már csak azon múlt hogy megnézik-e. De ezen múlt hogy jó leygen. Végül New Yorkot bezérták és ezért a sorozat nem folytadódotthatott tovább... (A Szabadság szobrot zárták be ezért nem volt szabad készíteni a sorozatot. Nem a város zárt be hanem a Szobor.)

A Második Kérdés: Mikor?

2015.Január.1 Vagy 2015.Január.31-én lesz. Vagy 2015.Február.13-án. Vagy 2015.Március.10-én Vagy 2015.Március.01-én!

A Harmadik Kérdés: Ki(k) lesz(nek) a főszereplő(k)?

Az 1 sorozatban az mondta el Csárli Béku hogy Csárli Béku És Kutyuli lesz Emma Kreayshawn Egérke és Wolkswágen és még több is lesz de nem biztos. a Második Sorozatban Timmy és Kornél lesz. De megjelenik Csárli Béku, Béku és Kutyli. MÉG LEHET KREYSHAWN is lehetséges benne lesz de több is benne lesz! De eredetileg nem tudni.

A Negyedik Kérdés: Lesz más Főszereplő is vagy csak mellékszereplők lesznek?

Azt mondják hogy lesznek. De sok is lesz azt mondják Csárli Békuék.

Az Ötödik Kérdés: Hol fog játszódni?

Csárli Béku És Kutyuli: Európa, Közép Magyarország, Bács-Kiskun Megye, Baja, Béke Tér.

Timmy És Kornél: Európa, Közép Magyarország, Bács-Kiskun Megye, Baja, A Béketérnél Az Alkatrészes utcánál.

Az Utolsó Kérdés: Mi lesz a történet?

Csárli Béku És Kutyuli Története: Csárli Béku elhatározza azt a dolgot hogy elköltözik egy kicsit a sugovicánál. Sok rossz dolog is fog történni de azért nem annyira! Jobb lesz mint valaha! (Nem tudni de ez az eredeti történet a másik meg az hogy elmennek egy másik városba de nem itt magyarországon vagy leehtséges de ez a másik történhet nem létezik.)

Timmy És Kornél Története: Timmy És Kornél találkoznak miután Timmy Hawaii-n nyaralt hazudásáról beszélt Kreayshawn ezután megérkezik egy házba ahol Kornél fogadja. De vannak kivételek. Hamarosan már a Kreayshawn mánia is elérje őket mint az előző sorozatban. (A Másik történet amit nem tudni az is ugyanaz ami a Csárli Béku és Kutyulis is!)